Super bune ;)
Mixam ouale intregi cu galbenusurile.Adaugam faina cernuta,cele 250 ml frisca lichida,zaharul si laptele rece.
Untul ( la temperatura camerei) il adaugam la restul ingredientelor si amestecam bine. Trebuie sa obtinem o compozitie de consistenta unei smantani.
Ungem o tigaie cu ulei si turnam din compozitie ajutandu-ne de un polonic .Facem clatitele rumenindu-le usor pe ambele parti.
Topim ciocolata impreuna cu cele 100 ml frisca lichida.Lasam sa se racoreasca.
Ungem fiecare clatita cu sosul de ciocolata,apoi punem cate o cupa de inghetata.
Inchidem clatita sub forma de saculet ajutandu-ne de scobitori.
Pudram dupa preferinta cu zahar pudra.
Se servesc imediat.
1
Daca ati uitat sa scoateti untul din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei,puneti-l intr-un vas cateva minute la cuptorul cu microunde apoi lasati-l sa se racoreasca.
2
Puteti inlocui inghetata cu gust de fistic cu o inghetata de orice alt gust-dupa preferinta fiecaruia.