Clatite la cuptor cu spanac si branza

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2009 | 9086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat clatite:
  • 140 gr faina
  • 2 oua
  • 1 galbenus
  • sare
  • 250 ml lapte
  • Umplutura:
  • 200 gr branza telemea
  • 200 gr spanac proaspat
  • 1 ceapa rosie
  • 2 fire ceapa verde
  • marar
  • sare, piper, boia
  • Topping:
  • 1 ou
  • 1 albus
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • 50 gr cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite la cuptor cu spanac si branza:

Se pregateste aluatul de clatite si acestea se coc. Mie mi-au iesit 10 bucati mai mici.
Ceapa se toaca si se pune la calit. Se adauga spanacul, ceapa verde si mararul se mai lasa pe foc,
acoperit, pana se inmoaie spanacul.. Se amesteca apoi cu branza telemea rasa si se condimenteaza. Se aseaza umplutura pe mijlocul clatitelor, se ruleaza si se aseaza in tava unsa si tapetata cu pesmet. Se bat oul si albusul, se adauga smantana si se toarna peste clatite. Deasupra se presara cascaval ras. Se coc 15 minute, pana se rumenesc. Se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite la cuptor cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac, branza si ciuperci