Coaste de caprioara in sos de rosii cu ciuperci

de katty in Mancaruri cu carne, 31 Mai 2020 | 5824 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr coaste de caprioara
  • 2 bucati ceapa
  • 3-4 linguri ulei
  • 300 gr rosii pasate
  • 1 borcan ciuperci feliate
  • sare
  • piper negru boabe
  • 2-3 foi de dafin
  • boia dulce
  • cimbru
  • oregano uscat
  • 100 ml vin rose
  • patrunjel verde tocat fin
  • usturoi maruntit
  • mamaliga pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de caprioara in sos de rosii cu ciuperci:

Coastele portionate in bucati potrivite le spalam bine si le punem intr-un vas.

Adaugam foile de dafin, cimbru, piperul, oregano si vinul si amestecam bine. Punem vasul la frigider pentru cateva ore sau de seara pana a doua zi.

Intr-o cratita punem ceapa taiata julienne in uleiul incins. Lasam ceapa sa se inmoaie usor, apoi adaugam carnea cu tot cu vin. Lasam sa fiarba pana vinul scade, apoi acoperim cu apa calda si fierbem la foc mic pana carnea se inmoaie.

Adaugam rosiile, sare, oregano, boiaua, ciupercile scurse si clatite si fierbem pana sosul se leaga. Oprim focul si adaugam usturoiul maruntit. Servim cu patrunjel verde tocat fin si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de caprioara in sos de rosii cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cerb cu ciuperci, alune si rodie - Reteta nr. 400