Coaste de miel la gratar cu salata verde

de Julia_Snow in Oaie, 28 Apr 2014 | 4684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaste de miel
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • vin, apa
  • usturoi
  • sare, piper, curry, menta
  • 2 capatani salata verde
  • Dressing pentru salata:
  • - 100 ml. apa
  • - 3 lingurite miere
  • - 4 linguri zeama de lamaie
  • - 2-3 linguri de ulei de masline
  • - sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de miel la gratar cu salata verde:

Coastele de miel se spala, se freaca cu lamaie, se ung cu ulei de masline, sare, piper, putin curry, menta si se pun intr-o marinada fomata din vin, apa, sos de soia si cativa catei de usturoi. Dupa o ora (cel putin) se rumenesc frumos pe gratar :)

Frunzele de salata se spala frunza cu frunza si apoi se rup cu mana. Se aseaza intr-un castron iar peste ele se torna dressingul si se amesteca bine.

Pofta buna! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel la gratar cu salata verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (28)

Lavinia 1

29.04.2014, 09:37

gustoase

Julia_Snow 1

29.04.2014, 10:11

Multumesc

Rita Ilies 1

31.03.2015, 22:43

Chiar ne gândeam zilele astea la coaste de miel rumenite pe grătar. Săptămâna ce vine luăm mielul... eu sper să le fac înainte de Paști, că mor de poftă.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Berbecut cu ceapa, vin rosu si cuscus