Coaste la cuptor

de MotanLaOale in Porc, 8 Mar 2017 | 3155 vizualizari

 

Bune rau. :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata coaste (1,5 kg)
  • 100 ml ulei
  • 200 ml vin rosu
  • vegeta
  • piper
  • boia
  • cimbru
  • condiment pentru carne de porc
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste la cuptor:

Carnea se fasoneaza si se cresteaza jumatate, dupa fiecare os.

Se pune uleiul in tava si se unge bucata de carne bine, pe ambele parti.

Se presara pe ambele parti cu vegeta, piper, boia, cimbru si condiment pentru carne de porc.

Se pune in tava vinul si 200 ml apa si se stropeste si carnea.

Se introduce in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 3 ore.

Se intoarce de 2-3 ori si se stropeste cu zeama din tava cat mai des.

Cand sunt facute, trebuie sa se desprinda de pe os.

Se taie fiecare coasta si se serveste cu garnitura sau fara, dar neaparat cu muraturi.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu ciuperci