Coconut Cheesecake

de laylalala in Torturi, 18 Iul 2010 | 9660 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru crusta

  • 200 gr biscuiti cu unt si cereale, sfaramitati
  • 100 gr unt, topit

Pentru umplutura

  • 10 gr gelatina
  • 250 ml lichior de cocos
  • 2 lingurite esenta de rom
  • 500 gr branza Quark (sau alta crema de branza)
  • 200 gr zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coconut Cheesecake:

Pentru crusta, incalzeste cuptorul la 200°C.Unge cu unt o tava rotunda de 20 cm diametru.
Intr-un vas amesteca biscuitii sfarmitati cu untul.Pune acest amestec in tava pregatita si preseaza-l pe toata suprafata bazei in mod egal.Da crusta la copt 10-12 minute apoi scoate-o din cuptor si las-o sa se raceasca complet.
Dupa ce crusta s-a racit, prepara umplutura.Inmoaie gelatina in 50 ml lichior de cocos si las-o sa stea 10 minute apoi incalzeste-o usor , dar nu o fierbe.Intr-un vas amesteca restul ingredientelor apoi incoporeaza gelatina incalzita.
Toarna umplutura peste crusta si da totul la rece pana a 2-a zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coconut Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de branza, banane si trufe