Cocosel cu andive la cuptor

de Catalina L in Pui, 11 Oct 2019 | 3130 vizualizari

 

O mancare rapida de preparat, in 10-15 minute este gata ramane numai s-o puneti si s-o lasati  la cuptor.
Puteti adauga legumele dorite in jurul cocoselului, incercati andivele la cuptor sunt foarte bune si singure fara carne.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/10/cocosel-cu-andive-la-cuptor.html
 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 cocoșel (in jur de 500 gr)
  • 15 gr ulei de masline
  • 20 gr bulion concentrat de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 4 andive- 500 gr
  • 10 gr ulei de masline
  • sare, piper
  • cimbru uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocosel cu andive la cuptor:

Curatati si tocati marunt usturoiul.

Amestecati uleiul cu concentratul de rosii si usturoiul.

Ungeti bine cocoselul cu pasta obtinuta.

Puneti-l intr-un vas pentru cuptor.

Se indeparteaza cotorul si se spala rapid sub apa rece andivele.

Taiati-le in 2 daca sunt mari si depuneti-le in jurul cocoselului. Ungeti-le cu un pic de ulei.

Puneti sare, piper si cimbru uscat.

Acoperiti (cu o foaie de aluminium eventual) si dati la cuptorul incalzit la 180°C timp de 30 de minute.

Descoperiti, adaugati 150 ml de apa fierbinte si dati din nou la cuptor pentru inca 30 de minute.

Verificati daca mai trebuie apa si arozati cocoselul si andivele din cand in cand.

Serviti 1/2 cocosel cu 2 andive/ persoana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocosel cu andive la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptură de cocoş cu ghebe, în sos de vin roşu