Tot cautand ceva dulce si usor de preparat si obligatoriu cu nuca de cocos am gasit Cocostar...
Aluat:
Umplutura:
Aluat
Intr-un castron se pun ouale ( minus 1 albus care-l dam deoparte), cacaoa, margarina topita, zaharul pudra, zaharul vanilat. Se mixeaza bine, apoi se adauga putin cate putin din faina amestecata cu praful de copt.
Framantam usor, pana se incorporeaza bine faina si astfel obtinem aluatul.
Umplutura
1.albusul se mixeaza , se adauga zaharul pudra, cocosul si se amesteca bine.
Aluatul se imparte in chiftelutze egale, cam cat o nuca si se taseaza.
La fiecare chiftelutza se pune in centru o biluta din umplutura coco si se-aduna marginile deasupra.
Dupa ce se rotunjesc se pun cu imbinaturile dedesubt pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Tava se baga la cuptor la 180 grade pt 20-25 min ( sunt gata cand se rumenesc dedesubt).
Cand sunt gata, se poate adauga ciocolata topita,