Compot de cirese

de diaconta in Sirop / Compot, 22 Iun 2011 | 7039 vizualizari

 

O reteta mult prea simpla,asa ca ar fi pacat sa lipseasca din camara.

 

INGREDIENTE

  • cirese
  • 3 linguri de zahar pentru fiecare borcan de 800 ml
  • apa
  • aspirina
  • borcane de 800 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de cirese:

Borcanele se spala si se usuca.Ciresele se spala si ele si se indeparteaza coditele.Se pun ciresele in borcane,nu le vom umple foarte tare, lasand loc si pentru sirop.Se pun 3 linguri de zahar in fiecare borcan,apoi se umplu cu apa.Punem cate o jumataste de tableta de aspirina in fiecare borcan.Inchidem borcanele cu capacul.

Intr-o cratita mai mare punem un prosop de bucatarie.Apoi asezam borcanele si umplem cratita cu apa,avand grija ca apa sa acopere destul de mult borcanele.Punem cratita pe foc.Dupa ce apa a inceput sa fiarba mai lasam inca 20 de minute.Focul trebuie sa fie foarte mic ca sa nu se sparga borcanele.

Luam cratita de pe foc si le lasam sa se raceasca acolo.

Simplu si bun....pofta buna mai la iarna cand s-or coace!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de mere