Conopida cu maioneza

de housy in Salate, 24 Noi 2010 | 10955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conopipe micute / sau 1 conopida mare
  • 2 ou
  • ulei
  • 1 lingura mustar
  • 1 gogosar rosu 
  • marar
  • patrunjel
  • 1 ceapa rosie mica
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu maioneza:

Conopida se spala si se taie/rupe in bucati mai mici dupa care se pune la fiert in apa cu sare Ardeiul se spala se curata de seminte si se tare cubulete Ceapa se curata, se spala si se taie marunt Conopida cand e pe jumatate fiarte se ia de pe foc, se scurge apa fierbinte si se lasa putin la racit. Racita fiind, conopida se taie nu foarte marunt si se alatura intr-un bol cepei si ardeiului

Separat se face maioneza dintr-un ou, ulei cat cuprinde, un praf de sare si o lingurita de mustar. Maioneza se toarna peste conopida si se omogenizeaza totul cu o lingura Se presara marar si patrunjel, sare si piper dupa gust. 

Se serveste rece 

De toamna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de pui cu ciuperci