Conopidă cu maioneză

de adriana65 in Aperitive / Garnituri, 21 Noi 2012 | 6697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - o conopidă de 1 kg (aproximativ)
  • - 3 linguri maioneză
  • - 2 linguri smântână
  • - 3 căţei de usturoi
  • - sare, piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopidă cu maioneză:

Mai întâi pregătim conopida: se spală, se rupe sau se taie în bucheţele potrivite şi se pun la fiert în foarte puţină apă clocotită, numai cât să le cuprindă. Se fierb apoi se strecoară şi  se lasă să se răcească.

Maioneza se amestecă cu smântâna, usturoiul tocat, sare şi piper alb. Conopida rece se pune într-un castron înalt şi cu ajutorul blenderului se toacă  Eu o prefer mai fină, dar să se simtă textura acesteia. Se amestecă cu maioneza, se potriveşte de sare şi se aranjează pe platouri sau în castronele şi se ornează cu măsline, pătrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopidă cu maioneză" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos

pe 03.04 la 10:08

Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromat

pe 03.04 la 10:02

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de conopida