Conopida cu pui

de carmenvlad in Pui, 7 Mar 2011 | 5540 vizualizari

 

Imi place gustul cremos si delicios al conopidei cu putina smantana.

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 6 ciocanele de pui
  • 300 ml smantana
  • 50 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingurita secretul gustului de gaina
  • Sare si piper alb dupa gust
  • ½ lingurita tarhon
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu pui:

Se desface conopida in buchetele si se opareste 5 minute in apa cu sare. Se condimenteaza ciocanelele cu condiment pentru pui si se prajesc in 2-3 linguri ulei pe amandoua partile. Se scot intr-un castron si se acopera. Se adauga restul de ulei si se caleste ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele. Se adauga buchetelele de conopida, secretul gustului si piperul alb.  Apoi se pun si ciocanelele peste conopida si se adauga smantana. Se potriveste de sare si se pune compozitia 20-25 de minute la cuptor. Se scoate de la cuptor si se presara tarhon uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]