Conopida in crusta de bere

de Anett in Jamie Oliver, 8 Oct 2015 | 7934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 conopida ( mai mici)
  • 200 g faina
  • 1/3 plic praf de copt
  • 1 bere
  • 2 lingurita boabe de mustar
  • 1 lingurita chimen
  • sare
  • piper
  • chili (pudra)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida in crusta de bere:

Curatam si rupam conopida in bucatele.

Punem faina intr-un castron impreuna cu praf de copt si presarim si bucatele de conopida cu putin faina. Adaugam treptat berea, cam 3/4 de sticla. Intr-un mojar amestecam condimentele si le zdrobim, apoi le incorporam in amestecul de faina si bere.

Prin aceasta compozitie trecem bucatele de conopida si le prajim in baia de ulei pana se rumenesc.

Le scoatem pe un servet de hartie si presarim cu sare.

Servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida in crusta de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

09.10.2015, 15:15

Imi place mult . Mustarul se potriveste bine cu conopida

MOKUSKA 1

12.10.2015, 16:33

mihaelar63 1

22.03.2016, 15:22

Buuuna !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]