Conopida pane

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 23 Oct 2012 | 4102 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • conopida 1 bucata
  • 3 oua
  • faina alba 3 linguri
  • sare,piper
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Se desface conopida in buchetele si se spala. Intr-o oala se pune apa la fiert cu sare si cand fierbe apa se pune conopida. Se fierbe 10 minute. Se scoate si se lasa sa se scurga.

Pregatim pentru pane: se bat oauale cu sare si piper si se adauga faina si se bate sa nu se faca cocoloase. Se obtine un aluat ca de clatite. Se pune intr-o tigaie ulei la incins, se dau buchetele de conopida prin amestec si se prajesc in baie de ulei.

Cand sunt prajite se scot intr-un vas pe servetele absorbante.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]