Conopida pane

de lilik in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2012 | 10081 vizualizari

 

Pe placul tuturor ;).

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida (700-800 gr)
  • 2 oua
  • 100 ml lapte rece
  • sare,piper,paprika dupa gust
  • 2 linguri parmezan ras
  • faina de grau dur
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Rupem buchetele de conopida,le spalam si pe cele prea mari le taiem in 2.

Punem pe foc o oala cu apa sarata si cand da in fiert punem buchetelele de conopida si le lasam sa fiarba 5-7 minute(cat sa inmoaie putin),apoi le scurgem si le lasam sa se raceasca.

Intre timp pregati aluatul:

batem ouale cu sare,piper si paprika,adaugam parmezanul, laptele rece si faina pana obtinem un aluat putin mai gros decat cel de clatite,pe care il bagam 20 de minute la rece.

Scoatem aluatul din frigider si scufundam buchetelele de conopida,pe care le prajim in abundant ulei incins.

Le lasam sa se rumeneasca frumos pe toate partile,apoi le scoatem pe prosop de hartie sa lase uleiul in exces.

Le servim dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopidă pane cu susan și maioneză picantă - Rețeta de aperitiv gustos și rapid