Conopida pane

de vasy16 in Mancaruri de legume, 3 Mar 2016 | 3465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 2-3 oua
  • o cana cu faina
  • ulei pentru prajit
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Se pune o cratita cu apa la fiert cu un praf de sare si cateva picaturi de ulei.

Se desface conopida in buchetele si se spala bine. Se pune in cratita cu apa la fiert si din momentul cand incepe sa clocoteasca se lasa aproximativ 10 minute.

Nu trebuie sa fie foarte fiarta. Se scurge de apa si se lasa un pic la racit sau se trece pe sub jetul de apa.

Se bat ouale cu un pic de sare. Se trece fiecare buchetel prin oua si prin faina si se pune la prajit in uleiul incalzit.

Se lasa pana se rumenesc si sunt gata de servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane cu sos de branza