Copac aperitive - din primul salariu

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2010 | 7859 vizualizari

 

Din primul salariu luat de aici, mi-am achizitionat acest copac si am promis ca fac poze si vi-l arat si voua, nu mi-au iesit pozele bine, dar va dati voi seama ce vr sa spuna copacul asta :P

 

INGREDIENTE

  • 2-3 feliute de branza
  • 2-3 feliute de salam sasec ( am avut eu)
  • 1 castravete
  • 0 ridiche
  • masline
  • cateva feliute de ardei
  • o felie de paine
  • icre
  • 2 felii rulada din omleta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copac aperitive - din primul salariu:

Pt inceput asamblam copacul, taiem branza, salamul, castravetele, ridichia cubulete, felia de paine o taiem in 4, punem icre pe ea si incepem sa ornam Copacul :)

La baza am pus rulada din omleta, painea cu icre si ardeiul, iar restul prin copac ;))

TIPS-URI

1

se poate orna si in varianta dulce, cu fructe sau de ce nu cu chestii micute cum ar fi jeleuri ( pt cei mici), iar la baza covrigei, salatinii, etc.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Copac aperitive - din primul salariu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Dana Cristea - pusikmea 1

18.05.2010, 10:43

da nadina, tocmai de aia nu am mai postat pt ca mai am cateva retete, dar as vr si eu sa fie ceva frumos, nu stiu deocamdata mai mai gandesc

vanilla 1

29.06.2010, 13:46

cat ti-a trebuit sa iti aduni salariul???
bine mai arata!!!!

Dana Cristea - pusikmea 1

29.06.2010, 13:54

vanilla in fiecare saptamana acumulezi galbeni cu care poti cumpara ustensile din camara bucatarasului de aici" target="_blank">http://www.bucataras.ro/camara/ si citeste si aici http://www.bucataras.ro/content/169/regulament-camara-bucatarasilor.html
nu mai stiu exact in cat timp am facut galbenii pentru copac, insa depinde si de cat de activa esti pe site, asta insemnand, atat prin postare de retete, cat si prin activitatea pe forum, comentarii, dar citeste ce ti-am dat si o sa intelegi mai bine

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Souffle de branza cu porumb - reteta nr.200