Copane umplute

de Sidy in Pui, 15 Noi 2010 | 5183 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 pulpe superioare de pui
  • 200 g carnat taranesc afumat
  • 150 g cascaval
  • 1 gogosar
  • 1 pahar vin ( bere)
  • frunze verzi de patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copane umplute:

Pulpele de pui se spala, se sterg cu un prosop de hartie apoi se dezoseaza. Carnatul , gogosarul si cascavalul se taie bastonase. Copanele se umplu cu carnati, cascaval, gogosar si patrunjel verde.Se prind partile laterale cu scobitoarea sau se cos cu ata.

Se pun apoi copanele la prajit in ulei, intorcandu-le pe toate partile sau intr-o punga Knorr la cuptor. Se presara cu condimente copanele prajite si se adauga vinul sau berea si le lasam sa fiarba la foc mic acoperite.

Copanele umplute se servesc cu cartofi piure si cu salata verde. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Copane umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui