Copanele in crusta de iaurt

de _Alina_ in Pui, 6 Oct 2012 | 6094 vizualizari

 

Am preparat niste ciocanele de pui fragede, rumene si aromate... o nebunie. Va indemn sa incercati!

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele
  • marinata:
  • 1 1/2 lingura sos de soia
  • 2 lgt condiment de pizza Fuchs
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 1 lgt boia de ardei dulce
  • 1/2 lgt chili
  •  sare & piper
  • crusta:
  • 3 linguri iaurt
  • 1 galbenus
  • 1 lgt mustar
  • 1/2 lgt usturoi granulat (facultativ)
  • pesmet
  • putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele in crusta de iaurt:

1. Spalam ciocanelele, scoatem pielea si  stergem cu un prosop de hartie.

2. Amestecam ciocanelele cu ingredientele de la marinata si dam la frigider vreo 4 h. (Daca nu aveti timp puteti trece imediat la pasul 4 ;)

3. Intr-un bol, amestecam iaurtul cu galbenusul, iaurtul, zeama de lamaie, mustarul si usturoiul.

4. Bagam ciocanelele in sosul de la pasul 3, apoi le dam prin pesmet. 

5. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor 50 min la 190-200°C.

6. La 30 min dupa introducerea in cuptor, le scoatem si le ungem cu foarte putin ulei, apoi le bagam inapoi.

7. Peste inca 10 min scoatem din nou tava si intoarcem ciocanelele pe partea cealalta ;)

TIPS-URI

1

condimentul pentru pizza contine: usturoi, maghiran, piper, busuioc, oregano, cimbrisor, anason

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele in crusta de iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete de cașcaval - Irezistibil de gustoase și crocante

ieri la 10:58

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

pe 06.05 la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu farinheira