Cordon bleu

de MariaMartin in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2010 | 5431 vizualizari

 

O reteta delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de piept de pui
  • - 200 g de cascaval
  • - 100g sunca
  • - 2 oua
  • - faina
  • - pesmet
  • - sare & piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Se taie felii pieptul de pui si se bate bine cu ciocanul pentru snitele,apoi se sareaza,se pune o felie de sunca si una de cascaval si se ruleaza toate asemeni unui rulou la capat se procedeaza cam cum procedem la sarmale.

Daca veti crede ca se desfac rulourile se pot pune in ele cateva bucati de scobitoare sa nu se desfaca,in asa fel sa se vada .
Dupa ce am facut aceste rulouri le tavalim prin faina apoi prin ou bine batut si la final prin pesmet.
Se prajesc in ulei bine incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placintele din cartofi umplute cu cascaval, prajite