Cordon Bleu

de Bucataria_Portocalie in Pui, 11 Feb 2010 | 8392 vizualizari

COMENTARII (3)

Rocsi 1

12.02.2010, 21:50

e una din mankrurile mele preferate...eu mai pun in mijloc felioare de castravete murat sau gogosar in otet sau proaspat k iese si aspectos si ii da un gust mai aparte.

mihaelar63 1

13.02.2010, 01:08

si mie imi place eram proaspat casatorita si i-am facut consortului de un revelion , dar ,, surpriza '' s-a racit si nu mai era gustoasa

Bucataria_Portocalie 1

13.02.2010, 09:30

Rocsi, foarte buna ideea cu felioare de castravete la mijloc, am sa o incerc.
Mihaela, acum traiasca cuptorul cu microunde macar la incalzit unele mancaruri sa-l folosesc si eu (deocamdata fac numai popcorn in el)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]