Cordon Bleu

de Bucataria_Portocalie in Pui, 11 Feb 2010 | 7576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 8 felii sunca presata
  • 8 felii cascaval
  • 2 oua
  • 200 gr faina
  • 200 gr pesmet
  • sare, piper, ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Feliem pieptul de pui si-l batem ca pentru snitele. Condimentam cu sare si piper.

Luam o felie de piept de pui, adaugam o felie de sunca presata, una de cascaval si rulam ajutandu-ne de scobitori (multe in cazul meu, ca de, le-am preparat pentru prima data, asa ca aveti mila de aspectul lor).

Batem ouale cu 2, 3 linguri de faina, punem restul de faina in alta farfurie si alaturi inca una cu pesmet. Dam rulourile prin faina, prin compozitia de ou si la final prin pesmet.

Prajim in uleiul bine incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Rocsi 1

12.02.2010, 21:50

e una din mankrurile mele preferate...eu mai pun in mijloc felioare de castravete murat sau gogosar in otet sau proaspat k iese si aspectos si ii da un gust mai aparte.

mihaelar63 1

13.02.2010, 01:08

si mie imi place eram proaspat casatorita si i-am facut consortului de un revelion , dar ,, surpriza '' s-a racit si nu mai era gustoasa

Bucataria_Portocalie 1

13.02.2010, 09:30

Rocsi, foarte buna ideea cu felioare de castravete la mijloc, am sa o incerc.
Mihaela, acum traiasca cuptorul cu microunde macar la incalzit unele mancaruri sa-l folosesc si eu (deocamdata fac numai popcorn in el)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de cascaval si smantana