Cordon Bleu

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 31 Aug 2013 | 15487 vizualizari

 

O bunatate care ne place !!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 5 felii de sunca
  • 150 gr cascaval Delaco
  • 2 oua
  • 3-4 linguri de faina
  • 5-6 linguri de pesmet
  • sare
  • piper
  • Ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Pieptul de pui se taie felii ca la snitele.

Se bate si se condimenteaza cu sare si piper.

Se pune o felie de sunca, cascaval , si se ruleaza.

Se da prin faina, ouale batute , pesmet si se pun la prajit in uleiul incins.

TIPS-URI

1

Se poate condimenta si cu praf de usturoi.

2

Se pot da frin fulgi de porumb macinati , in loc de pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Cris2711 1

01.09.2013, 15:23

si noi papalim acum

laura_n 1

01.09.2013, 17:19

vreau si eu ca mi-ai facut pofta

JamilaCuisine 1

01.09.2013, 20:14

Superr! Ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lalele umplute cu crema de branza