Cordon Bleu

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 7 Mai 2014 | 10248 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de carne de porc
  • 4 felii de cascaval
  • 4 bucati branza topita felii
  • 4 bucati de sunca
  • 4 felii bacon felii
  • 3 oua
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Se iau bucatile de carne si se bat ca pe snitele,se sareaza si se pipereaza,pe jumatea la fiecare bucata de carne am adugat o felie de branza topita,una de sunca,cascaval si bacon.Jumatatea goala o aducem peste cea umpluta si o prindem cu betisoare de frigarui. Batem ouale ,dam fiecare bucata de carne prin faina si prin ou si punem la prajit,putem face garnitura din orice.

Dupa ce s-au prajit le scoatem pe un prosop de hartie si scoatem betisoarele cu grija.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu garnitura de ciuperci cu smantana