Cordon Bleu

de cristeena20 in Pui, 5 Ian 2015 | 11857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 8 felii cascaval
  • 2 felii sunca praga
  • sare, piper, praf de usturoi
  • 1 ou
  • faina , pesmet, ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Taiem pieptul de pui in jumate si apoi il desfacem intr-o foaie pe care o batem usor intre folie de plastiuc cu grija sa nu rupem. Ideea e sa iasa o felie subtire de carne. O condimentam cu sare, piper alb macinat si putin praf de usturoi.

Pe fiecare felie aranjam cate 2 felii subtiri de cascaval , apoi cate o felie de sunca si mai punem iar cate o felie-doua de cascaval. Rulam cu mare grija si inchidem rulada cu ajutorul scobitorilor. 

Batem un ou cu furculita. Trecem ruladele prin faina amestecata cu sare , piper si usturoi , apoi prin ou si la final le imbracam bine in pesmet. Le prajim la foc mediu cu grij pe toate partile. 

Le scoatem pe un servet absorbant si il taiem in bucati potrivite dupa preferinta.

Se servesc cu garnitura dupa preferinta- eu am facut orez cu mazare si carnati.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]