Cordon Bleu

de Ina in Mancaruri cu carne, 23 Mai 2010 | 10228 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • felii de muschi de porc ( 8 bucati )
  • cascaval feliat ( 8 bucati )
  • kaizer sau sunca presata afumata ( cca 200 g )
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • Pesmet
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

 

 

     Feliile de muschi se bat cu ciocanul de snitele si se presara cu sare si piper. Pe jumatate din felie se aseaza cascaval feliat si kaizer sau orice alt mezel afumat, degresat. Se ruleaza si se prind capatele cu scobitori.

     Rulourile formate se dau prin pesmet, apoi prin ou si iar prin pesmet si se lasa sa se usuce putin, pe o farfurie.

     Incingem uleiul in cratita, dam rulourile iar prin ou si le prajim in ulei  incins, pe ambele parti, pana se rumenesc  bine.  Se scot cu grija scobitorile si se aseaza pe farfurie.

     Sunt excelente atat reci, cat si calde.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Enchiladas cu pui si porumb