Cordon bleu cu legume sotate

de Sim0na in Pui, 30 Mar 2012 | 7690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 felii sunca presata
  • cca 50 g cascaval
  • faina
  • 2 oua
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • legume congelate: morcov, mazare, fasole verde
  • 3 catei usturoi
  • 2 fire usturoi verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu cu legume sotate:

Pieptul de pui l-am impartit in 4 bucati, pe care le-am batut bine cu ciocanul ptr snitele. Le-am sarat si piperat si am lasat la rece ptr 1 ora. Cand carnea s-a condimentat, pe fiecare bucata de piept am pus o felie de sunca presata si un dreptunghi de cascaval. Am rulat bine. Fiecare rulou l-am dat prin faina, apoi prin ou si la urma prin pesmet. Am pus rulourile la prajit in ulei incins, la foc mic.

Legumele le-am fiert in apa cu sare pentru cateva minute, apoi le-am scurs si le-am sotat in putin ulei de masline in care am pus 3 catei de usturoi.

Am servit rulourile impreuna cu legumele, peste care am taiat rondele 2 tije de usturoi verde, si cu castravete murat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu legume sotate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]