Cornulete

de ana in Dulciuri, 28 Feb 2011 | 13746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr untura
  • 200 ml lapte
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri otet
  • vanilie
  • faina cat cuprinde
  • Rhata pentru umplut
  • Zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete:

Incorporam toate ingredientele de mai sus si framantam bine pana obtinem un aluat fin. Intidem si taiem aluatul ca in imagini.

Taiem rahatul cubulete si asezam pe fiecare triunghi cate un cubulet,apoi rulam.Cornuletele formate le asezam pe o tava tapetata in prealabil cu hartie de copt.

Le coacem la foc mediu.Cand sunt gata le scoatem din cuptor si la tavalim prin zaharul pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]