Cornulete

de Lau in Dulciuri, 31 Mai 2011 | 5039 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 300 g bors
  • 100 m lulei
  • 1 cub de drojdie
  • 300 g zahar pudra
  • esenta de portocale
  • 1 ou
  • un praf de sare
  • gem pentru umplut
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete:

se desface drojdia in putina apa calduta

se cerne faina se face o gaura in mijloc se adauga drojdia ,oul,zaharul, un praf de sare, esenta, uleiul si se amesteca treptat. Se adauga si borsul si se framanta un aluat elastic

se lasa 30 min la odihnit

se intinde o foaie si se taie triunghiuri. Se adauga gem pe partea lata si se ruleaza

se da tava la cuptor pana capata o culoare aurie frumaosa

se pudreaza cu zahar pudra

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de prune