Cornulete

de ionela2682 in Dulciuri, 10 Mar 2010 | 19228 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cana lapte
  • 2 cani untura netopita
  • 1 cub de drojdie
  • sare
  • arome
  • faina cit cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete:

se  face un aluat din ingredientele enumerate mai sus ,se formeaza cornuletele in interior punand cate o bucatica de rahat ,se coc,iar cand sunt inca calde se trec prin zahar pudra!
se poate folosi  unt sau margarina

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (2)

Teo 1

10.03.2010, 20:50

cum ai taiat foaia?

ionela2682 1

10.03.2010, 21:19

am intins pur si simplu o foaie ,am pus la un capat rahat ,in sir indian,am rulat de cateva ori, am taiat pe diagonala din sulul obtinut! sper ca ai inteles!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete bicolore cu ciocolata si sirop caramel