Cornulete aperitiv cu pasta de ardei si branza

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2014 | 7933 vizualizari

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

22.02.2014, 22:12

bune bune

Alexandra Burz 1

22.02.2014, 22:13

Geanina87 1

22.02.2014, 22:13

super

Bunica 1

22.02.2014, 22:16

Bune rau!

nadea68 1

22.02.2014, 22:16

danakarin 1

22.02.2014, 22:34

Grozav!

alilianaa 1

22.02.2014, 22:37

deliciu..

Lavinia 1

22.02.2014, 22:38

bune si frumusele

deyutzky 1

22.02.2014, 23:21

cred ca sunt tare bune

xana 1

23.02.2014, 01:23

Super!

Bya Ralu 1

23.02.2014, 07:02

bune bune

Lia_ 1

23.02.2014, 07:36

favoriteee. abia astept sa le fac. sunt o mare branzareasa

Satisfyyourcravings 1

23.02.2014, 08:05

Super combinatie!

ryta 1

23.02.2014, 09:42

marci49 1

23.02.2014, 09:46

chiar voi incerca,mi se pare excelenta combinatia.dar mai las sa treaca vreo cateva zile pt ca ieri am facut basbousa si am mancat cat pt un an.s-a terminat indata ce s-a racit si am facut inca doua tavi ca sa fie serviciul complet si stomacul fericit.multumesc pt aceste deosebite retete.de cand am facut cont aici incerc tot ce mi se trimite.

Rocsi 1

23.02.2014, 11:22

Cat de bine pot sa arate

simona72 1

23.02.2014, 11:37

Ce inventiva esti Claudito!! Sunt supeeeer!!

tiby 1

23.02.2014, 12:21

laura_n 1

23.02.2014, 14:10

Clau, biig like! ma innebunesti de pofta!

Teo 1

23.02.2014, 21:22

cat or fi de gustoase!!!

claudiaO 1

24.02.2014, 10:18

super bune ! trerbie sa incerc si eu retata ta !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu racituri