Cornulete cu gem

de cristinutanicolita in Prajituri, 29 Aug 2014 | 5268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • gem (eu am folosit de mure)
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu gem:

Aluatul dezghetat se intinde si se taie in 12 patrate.

Se pune gemul si se formeaza cornuletele.

Se coc la foc mediu pana se rumenesc usor deasupra.

Inainte de servire se pudreaza cu zahar.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede cu gem de visine