Cornulete cu marmelada

de adry88 in Dulciuri, 17 Oct 2013 | 4469 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina
  • 200 g iaurt
  • 2 oua
  • 5 linguri de untura
  • 5 linguri zahar
  • 1 lingurita sare
  • apa calduta
  • coaja de lamaie
  • 1 cub de drojdie
  • marmelada
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu marmelada:

Intr-un bol amestecam faina cu coaja de lamaie, zaharul si sarea,facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta,acoperim si lasam la dospeasca 10 min,

Adaugam iaurtul,ouale batute,unturasi incepem sa framantam un aluat omogen si nelipicios(daca mai este nevoie adaugam apa calduta)acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul,

Cand a crescut il vom imparti in 2 si formam cate o bila,

Intindem aluatul in forma de cerc pe masa infainata si taiem triunghiuri,adagam cate 1 lingurita de marmelada si rulam,

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos,

Eu am facut din jumatate de coca cornulete si din cealalta pateuri cu marmelada

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu marmelada" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete bicolore