Cornulete cu rahat

de Cornelia89 in Prajituri, 14 Mai 2013 | 14443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de 200 ml de bors
  • 1 cana de 200 ml untura
  • un cub de drojdie
  • 100 gr zahar
  • o jumatate de kg de rahat
  • faina cat cuprindre
  • un plic de zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • coaja rasa de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat:

Se amesteca borsul cu drojdia, se adauga zaharul, se amesteca pana se dizolva zaharul. Se adauga untura si faina si adaugam faina pana nu se mai lipeste de degete, apoi o lasam sa creasca.

Se ia cate o bucata mica de coca si se intinde o foaie foarte subtire. Se taie in triunghiuri si se formeaza cornuletele.

Se da la cuptor preincalzit pana se rumenesc un pic .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

14.05.2013, 23:32

Rocsi 1

15.05.2013, 11:24

Cat imi plac!

Cornelia89 1

29.05.2013, 10:55

si mie la nebunie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu rahat (de post)