Cornulete cu rahat

de cristinutanicolita in Dulciuri, 10 Apr 2016 | 3908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g foietaj
  • rahat
  • zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat:

Se da drumul la cuptor.

Rahatul se taie.

Aluatul, dezghetat in prealbil, se intinde si se taie patrate,se pune rahatul si se ruleaza.

Se coc la foc mediu pana se rumenesc frumos.

Se pudreaza cu zahar.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

ieri la 15:13

Bomboane cu Oreo - Desertul delicios fără coacere

pe 17.09 la 07:28

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]