Cornulete cu rahat (reteta de post)

de ionela2682 in Dulciuri, 9 Apr 2013 | 42420 vizualizari

 

Tot cautam o reteta usoara pentru ceva de rontait cand stau la tv sau pe calculator..aceste cornulete merg de minune..dar ATENTIE...nu in cantitati mari..

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cana bors
  • 1 cana ulei
  • drojdie cat o nuca
  • sare
  • 1 lingura zahar
  • faina cat cuprinde
  • rahat pentru umplut cornuletele
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat (reteta de post):

-In borsul putin caldut dizolvam drojdia

-adaugam uleiul,sarea zaharul

adaugam faina putin cate putin pana obtinem un aluat potrivit de tare

-intindem in foaie subtire,decupam dupa modelul dorin ,asezam cate o bucativa de raahat ,rulam in forma de cornulet

-asezam in tava cornuletele si le dam la cuptor (incins in prealabil )pana se rumenesc usor

-lasam sa se racoreasca putin

-cat sunt inca caldute le trecem prin zahar pudra .le asezam pe un platou si servim.

Pofta buna!!!!!!

 

TIPS-URI

1

-se poate folosi drept umplutura si : dulceata ,nuca ,bucatele de ciocolata..

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat (reteta de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Bya Ralu 1

23.10.2015, 17:50

bune

Xandrinne 1

19.12.2015, 09:43

Ancutsa 1

18.07.2016, 14:57

Imm, bune si fragede!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu mere (2)