Cornulete cu rahat sau gem

de ionela2682 in Dulciuri, 15 Feb 2010 | 20980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet margarina
  • 1 cana sifon
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lg amoniac
  • coaja de lamaie
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat sau gem:

Se face un aluat potrivit de tare care nu se lipeste de maini se intinde foaie si se modeleaza cornuletele in mijloc punand nuca, rahat, gem sau ce dorim noi.

Se coc cam 30 minute si cat sunt calde se pudreaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat sau gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Teo 1

15.02.2010, 21:30

u alta idee de a taia aluatul;par ''festonate''';

liana_geicu 1

18.02.2010, 18:51

Ce frumos arata! Chiar, buna idee de a taia aluatul asa!

Cris2711 1

20.07.2011, 16:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete fragede cu smantana si unt