Cornulete cu telemea si cabanos

de Camelia_Viorica in Prajituri, 11 Apr 2014 | 18936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 linguri ulei
  • 30 linguri lapte caldut
  • 2 galbenusuri
  • drojdie cat o nuca
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 kg faina
  • unsoare topita pentru a unge fiecate bucata de aluat in parte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu telemea si cabanos:

Se adauga pe rand ingredientele iar apoi se framanta, faina se adauga treptat, se lasa la dospit vreo 15 minute, apoi aluatul se imparte in 6-8 bucati, se intinde fiecare parte si se unge cu unsoare topita.

Apoi se fac 6-8 cornulete dintr-o foaie intinsa, se umple cu telemea sau cabanos. Dupa care se ung cu albus batut si se presara cu susan sau mac .

Se coc la foc potrivit pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu telemea si cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete cu dulceata