O portie nu e de-ajuns! :))
Amestecati cu mana toate ingredientele si framantati un aluat pe catre-l adunati intr-o bila pe care-o acoperiti cu folie alimentara si-o dati la rece pentru o zi.(aceasta este secretul unui aluat care dupa coacere va avea aspect si consistenta "de exfoliere"; daca-l lasati doar o ora sau..doua veti avea un aluat fraged dar nu asemanator foietajului)
Pe planul de lucru infainat, luati o jumatate din cantitatea de aluat, restul bagati-l inapoi la rece, si intindeti o foaie, taiati mariginile drepte apoi portionati in patratele.
Preincalziti cuptorul.
In mijlocul fiecarui patratel puneti o bucatica de rahat si uniti doua capete opuse ale patratului de aluat, presand usor (daca nu presati, se desprinde la copt) .
Puneti hartie pentru copt in tava si transferati cornuletele. Le coaceti la foc mediu pana se rumenesc frumos. Eu nu le dau prin zahar, e suficient de dulce rahatul.
Din restul de aluat am format doua bile rotunde pe care le-am aplatizat si-am taiat fasii ca-n foto, apoi am rulat.
Am copt ca si pe primele.
ps.Acum...fiecare isi cunoaste cuptorul. Sa va zic cum le coc eu. Setez cuptorul la aprox 175 grade, pun tava pe treapta din mijloc si las cornuletele pana prind culoare pe talpa apoi le transfer pe treapta superioara marind focul si lasand pana se rumenesc.