Cornulete fragede

de amayrya in Prajituri, 10 Mar 2013 | 17815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani untura
  • o cana bors
  • esenta de vanilie
  • faina
  • zahar pudra
  • rahat
  • 2 pliculete zahar vanilinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede:

Se amesteca untura cu borsul, se adauga faina si esenta de vanilie. Coca obtinuta se lasa la frigider 6 ore.

Ulterior se intind bucati din coca, se taie sub diferite forme, in mijloc se adauga rahat.  Se pun la cuptor la foc mediu aproximativ 20 de minute.

Cornuletele se dau prin zahar pudra in care se adauga zaharul vanilinat.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu rahat (de post)