Cornulete fragede

de ionela84 in Prajituri, 9 Apr 2013 | 7778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de untura
  • 1 cana de bors
  • 100 g zahar
  • 1\2 lg de sare
  • faina cat cuprinde
  • drojdie
  • 2 oua
  • 1 lingurita de bicarbonat de sodiu stins cu zeama de lamaie sau otet
  • coaja de lamaie
  • vanilie
  • dulceata dupa preferinte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede:

In faina cernuta se face o gaura in mijloc se adauga untura(calduta)si borsul se dizolva drojdia si bicarbonatul de sodiu si si apoi se adauga zaharul,sarea ,ouale ,coaja de lamaie si vanilia.

Se framanta un aluat fraged si elastic pe care il dam la rece pt max 1 h.

Dupa ce aluatul s-a racit intindem o foaie rotunda din care decupam triunghiuri,pe partea cea mai lata asezam putina dulceata apoi rulam.

Le asezam pe o tava apoi le dam la cuptor pt aprox 15 min pana se rumenesc usor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]