Cornulete Fragede cu Nuca si Jeleu

de Valyvalentyna in Dulciuri, 31 Ian 2015 | 8401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina,
  • 250 gr unt gras,
  • 1 praf de copt,
  • 1 zahar vanilat,
  • 3 linguri otet,
  • 13 linguri de apa,
  • un praf de sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete Fragede cu Nuca si Jeleu:

Punem faina intr un lighean  adaugam sarea si facem o gropita in mijloc in care punem praful de copt, untul moale, zaharul vanilat, otetul si apa. Si ne apucam de framintat un aluat nelipicios si dupa sa infainam masa de lucru{nu e nevoie sa lasam aluatul la rece} si formam cornuletele.

Apoi le punem in tava tapetata cu hirtie de copt si le bagam la cuptor la 180 de grade pina se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete Fragede cu Nuca si Jeleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de cornulete fragede cu untura si smantana