Va recomand aceasta reteta sunt f f fragede....am facut pt. prima oara si au iesit super bune..!!!
Amestecam toate ingredientele solide intr un vas {faina, praful de copt, praful de sare si zaharul vanilat}. Adaugam untura, apa si otetul si framantam aprox. 5-10 minute, pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini {nu dam la rece}.
Apoi rupem un sfert din coca si facem o bila pe care o intindem pe blatul de lucru pudrat cu faina, taiem cercul in doua apoi in patru in functie cit de mici sau mare vrem cornuletele. Taiem rahatul in cubulete si il punem in marginea exterioara a razelor si apoi rulam. Setam cuptorul la 375 grade F {180 grade C}. Plasam cornuletele in tava tapetata cu hartie de copt si le bagam la cuptor pt. 30 minute pana se rumenesc usor {depinde de cuptorul fiecaruia poate dura mai putin}.
Cand sunt gata le dam prin zahar pudra si le lasam sa se raceasca.
1
Le puteti umple si cu nuca ..!!