Cornuri cu gem de mure

de deyutzky in Dulciuri, 29 Mai 2011 | 6514 vizualizari

 

mi-a ramas gandul la cornurile facute de postavaru...din vina ei le-am facut!:)))>:D< ce-i drept nu au iesit ca ale ei.....insa de pofta ce mi-a fost, n-am mai avut rabdare sa fac dupa aceeasi reteta si sa las aluatul peste noapte in frigider:-s ...asa ca le-am executat mai repede:))) cornuri am vrut...cornuri am facut!:))) PS: odata si odata voi incerca si acea reteta, clarr!

 

INGREDIENTE

  • 800 gr faina
  • 1 cutie iaurt 450 gr
  • 1 ceasca apa calduta
  • 1 cub drojdie de 25 gr
  • o lingurita sare
  • 3 lg zahar
  • 3 lg ulei
  • 1 ou
  • gem de mure(sau orice altceva doriti)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu gem de mure:

Punem faina intr-un bol, facem o gaura in mijloc punem apa calduta si drojdia pana se formeaza o maia...adaugam zaharul, sarea, uleiul si iaurtul si incepem sa framantam. Dupa ce am terminat de framantat lasam aluatul sa creasca cam 1 ora apoi trecem la facut cornurile.

Impartim aluatul in 3...fiecare bucata o intindem bine pe o planseta tapetata cu faina...si apoi o taiem ca in imagini. Pe fiecare bucatica punem gem apoi rulam.

Cand cornurile sunt gata le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Intr-un castronas batem oul si ungem fiecare corn cu ou.

Se da la cuptor si se scot cand sunt rumenite. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu gem de mure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu mure