Cornuri cu sunca si cascaval

de MIUTA in Piine, 23 Oct 2013 | 6532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 50 g drojdie proaspata
  • o lingurita zahar
  • sare
  • 3-4 linguri de ulei
  • apa calduta
  • cascaval ras
  • feli de sunca presata sau muschi file
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu sunca si cascaval:

Cernem faina in vasul in care vom framanta aluatul.Facem o maia din cubul de drojdie,apa calduta,lingurita de zahar si doua linguri faina.Lasam la dospit maiaua 15 minute.Dupa ce maiaua a dospit amestecam cu faina si cu apa calduta framantam un aluat ca de paine.La sfarsit mai framantam si cu uleiul caldut.Lasam la crescut  o ora.Dupa ce a crescut aluatul facem cornuri pe care le umplem cu muschi file(sunca presata) si cascaval ras.Le asezam in tava,presaram seminte de susan deasupra si le lasam la crescut 15 minute. Le punem in cuptorul preincalzit la 180 grade si le lasam cca 20 minute.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu branza si cascaval