Cornuri fragede cu finetti

de alilianaa in Prajituri, 5 Iun 2014 | 9592 vizualizari

 

Un desert mai mult decat rapid...mai mult decat bun. Pentru cafea, lapte sau iaurt este ideal.

 

INGREDIENTE

  • 130 g unt/margarina
  • 380 g faina
  • 2 linguri iaurt
  • o lingurita zahar
  • un plic praf de copt
  • un ou
  • o lingura smantana
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • cca 4 -5 lingurite crema ciocolata Finetti
Portii: 35
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri fragede cu finetti:

Untul se topeste putin la cuptor. Faina se cerne . Peste ea se adauga restul ingredientelor, se amesteca bine, bine pana rezulta un aluat. Acesta se pune la  frigider ccca 30 minute. 

Se scoate aluatul de la frigider, se imparte in trei bucati. Fiecare parte se intinde cu sucitorul, se portioneaza in triunghiuri. Pe fiecare capat al triunghiurilor se pune cate o bobita de Finetti si se ruleaza. Se pun cornuletele intr-o tava pe care s-a asezat o foaie de copt. Se pun la copt pentru 25 minute la foc mediu.

La final se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri fragede cu finetti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu unt si aroma de vanilie