Coronita de post cu cacao si aroma de portocale

de Angelina_Elena in Prajituri, 28 Noi 2012 | 9636 vizualizari

 

By Miha!:-*>:D

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina
  • 1 cana apa minerala
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • putin sofran
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita de post cu cacao si aroma de portocale:

Intr-un vas punem zaharul, zaharul vanilat, uleiul, un praf de sare si mixam pana se topeste zaharul.

Adaugam apoi apa minerala.

Faina cernuta o amestecam cu praful de copt, si o adaugam peste compozitia lichida impreuna cu esenta de portocale si sofranul.

Intr-un bol punem 5 linguri din compozitia alba, adaugam cacaoa si omogenizam.

Tapetam o tava de guguluf/de chec cu ulei , si turnam jumatate din compozitia alba, apoi compozitia de cacao, iar deaupra cealalta jumatate din compozitia alba.

Dam tava la cuptorul preincalzit, si lasam pana se rumeneste usor deasupra si trece testul scobitorii.

E cel mai grozav, delicios si parfumat chec de post pe care l-am mancat!

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita de post cu cacao si aroma de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]