Coronita de post cu cacao si aroma de portocale

de Angelina_Elena in Prajituri, 28 Noi 2012 | 9600 vizualizari

 

By Miha!:-*>:D

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina
  • 1 cana apa minerala
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • putin sofran
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita de post cu cacao si aroma de portocale:

Intr-un vas punem zaharul, zaharul vanilat, uleiul, un praf de sare si mixam pana se topeste zaharul.

Adaugam apoi apa minerala.

Faina cernuta o amestecam cu praful de copt, si o adaugam peste compozitia lichida impreuna cu esenta de portocale si sofranul.

Intr-un bol punem 5 linguri din compozitia alba, adaugam cacaoa si omogenizam.

Tapetam o tava de guguluf/de chec cu ulei , si turnam jumatate din compozitia alba, apoi compozitia de cacao, iar deaupra cealalta jumatate din compozitia alba.

Dam tava la cuptorul preincalzit, si lasam pana se rumeneste usor deasupra si trece testul scobitorii.

E cel mai grozav, delicios si parfumat chec de post pe care l-am mancat!

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita de post cu cacao si aroma de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]