Costita cu fasole

de Tabita _ in Porc, 1 Iun 2013 | 10148 vizualizari

 

O mancare foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de fasole (800g)
  • 200 g costita cu carne
  • 1 conserva rosii in suc propriu (400g)
  • 1 ceapa
  • 4 morcovi
  • magheran
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita cu fasole:

Costita se spala, se portioneaza si se pune intr-o oala la fiert. Se adauga sare.

Se scurge apa din conserva cu fasole si se clateste fasolea pana cand apa devine limpede.

Cand carnea este aproape gata se adauga fasolea si se mai lasa 10-15 minute.

Ceapa si morcovii se curata si se spala.

Ceapa se toaca, 1 morcov se taie rondele subtiri, iar ceilalti se dau pe razatoarea mare.

Intr-o tigaie se pune ceapa si se lasa pana devine sticloasa.

Se adauga morcovii se lasa putin sa se caleasca dupa care se adauga apa cat sa-i acopere.

Cand s-au fiert se adauga rosiile cu sucul propriu, magheran, sare, piper si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand rosiile sunt fierte.

Carnea si fasolea se scurg de apa si se pun peste rosii.

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

2

Se serveste alaturi de muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita cu fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]