Costita de purcel cu ceapa

de mihaelar63 in Porc, 1 Sep 2018 | 3632 vizualizari

 

 Costita proaspata de purcel primita de la unchiul  de la tara  asteapata sa fie pregatita . Rapid ca foamea este mare !!!! Sotul a dorit o mancare mai simpla ca la mama acasa . Buna a fost si asa fara mod complicat de preparare si condimente rare .
 

 

INGREDIENTE

  • .5 kg costita purcel
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 3 catei de usturoi
  • 1varf cutit boia rosie
  • 1 varf cutit piper
  • sare
  • legume pentru salata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita de purcel cu ceapa:

  1. Costita se feliaza si se spala .
  2. Puneti costita intr-i cratita , sarati si acoperiti cu apa .
  3. Ceapa se curata , se spala si se toaca marunt .
  4. Ardeii se curata , se spala si se taie cubulete .
  5. Adugati la fiert ceapa si ardeii.
  6. Fierbeti aproape o ora pana carnea devine patrunsa .
  7. Din cand in cand adugati putina apa daca este nevoie .
  8. La sparsitul prepararii adugati boia si piper .
  9. Aveti grija , boiaua prin prajire devine amara .
  10. Serviti costita de purcel insotita de garnitura si salata preferata .

TIPS-URI

1

Daca aveti ingrediente proaspete si de calitate prepararea simpla duce la un rezultat savuros .

2

Aveti grija , boiaua prin prajire devine amara .

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de purcel cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Reteta gustoasa si rapida

de oanapl 8

pe 25.05 la 13:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc inabusita – reteta simpla, la tigaie