Cosulet cu oua de Paste

de Lorra in Dulciuri, 1 Apr 2012 | 4514 vizualizari

 

Mai este putin pana la Sf. Paste, asadar am creat un mic ornament pentru tort.
Exersez, exersez...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. zahar pudra
  • 30 ml. apa
  • 5 gr. gelatina
  • 50 gr. miere
  • colorant alimentar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulet cu oua de Paste:

Gelatina se pune in putina apa si se lasa la umflat. Apoi se pune pe foc pentru a se dizolva si se adauga mierea.

Atentie : a nu se fierbe gelatina !


Se adauga apoi zaharul si se lucreaza ca un aluat.Se framanta cu zahar pudra pana cand nu se mai lipeste de maini, daca este prea tare, se adauga putina apa.

Se coloreaza dupa bunul plac :)))

Se poate pastra la frigider invelita in folie de platic.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulet cu oua de Paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]